Sådan foregår en adfærdskonsultation

Adfærdskonsultationen foregår som udgangspunkt i dit hjem, hvor hunden er i vante omgivelser. Konsultationen varer ca. 2 timer, hvor jeg først vil spørge ind til problemet og hundens generelle adfærd og historie for at klarlægge problemets årsag og omfang. Herefter vil jeg lave relevante praktiske øvelser med hunden og give dig forskellige løsningsforslag. Sammen finder vi så den løsning, der er mest hensigtsmæssig for både din hund og dig.

Efter konsultationen vil du modtage et skriftligt, individuelt træningsprogram, hvori jeg samler op på det, vi har talt om under konsultationen, og beskriver de træningsøvelser, vi har gennemgået.

Efter et par uger laver jeg en opfølgning enten telefonisk eller på mail, hvor vi taler om, hvordan det går med træningen, og hvor vi har mulighed for at evaluere på træningsplanen og evt. justere den.

 

Prisen for en adfærdskonsultation er 1450 kr. inkl. moms og kørsel.

 

Nogle gange kan det være tilrådeligt med et eller flere opfølgende besøg, hvor vi kan arbejde dybere med problemet.

Et opfølgningsbesøg varer ca. 1 time og koster 550 kr. inkl. moms og kørsel. Hvis det opfølgende besøg bestilles samtidig med adfærdskonsultationen er prisen 300 kr. (Spar 250 kr.) 

 

I nogle tilfælde anbefaler jeg at bruge Bach Blomsterremedier som et supplement til træningen, da det ofte har en positiv effekt på træningsforløbet. Læs gerne mere under fanen Bach Blomsterremedier.

Center for Dyrevelfærd | 4173 Fjenneslev - Sjælland | Tlf.: 30 24 06 25 | centerfordyrevelfaerd@gmail.com