Referencer fra kunder

Adfærdskonsultationer/Enetimer

Efter at have prøvet flere adfærds-/hundetrænere (uden resultat) fandt vi endelig én som tog os og vores hund alvorligt og som gav os håb. Tak fordi du gav os værktøjerne til at træne Micky, på din søde, rolige og ikke mindst professionelle måde at være på... Vi ser frem til at komme på et af dine hold.
 
- Sussi Vestergaard
 
 
Tak for dit besøg i torsdags. Det var en rigtig god oplevelse. Og du var meget kompetent.
 
- Lisbeth Bentzen
 
 
Vi har overtaget en "genbrugshund" på nu snart et år, og han kom med massive udfordringer for os, og vi har valgt at få Biana til at hjælpe os med ham, da vi blev enige om han er for stor en mundfuld at få rettet op uden hjælp.
Det fortryder vi ikke et sekund.
Allerede 2 uger efter første besøg hvor fokus var på at han trak voldsomt når vi gik tur og ikke hørte efter, har vi nu en hund som vi kan lufte uden at skulle ligge vandret i luften efter ham, og det bare ved hjælp af de værktøjer som vi har fået af Biana.
Vi har nu haft 2. besøg med fokus på aktivering og ikke at bide i ting, og jeg er sikker på at vi endnu engang vil få glæde af de råd og værktøjer vi har fået, og jeg glæder mig allerede til 3. besøg for at vise hvor meget både vi og hunden har lært.
Tak Biana, du har været og en stadig en kæmpe hjælp

- Aimi Madsen, Jægerspris

Bach Blomsterremedier

Jeg har nu i 3 år brugt Bach’s blomstermedicin til min hund, Basse, ved nytårstid. Basse havde ved 6-års alderen udviklet angst for nytårsfyrværkeri og adfærden var svær at træne sig ud af, hvorfor vi besluttede at give Bach en chance. Efter første succesfulde nytårsaften med en flaske Bach, som Biana havde blandet specielt til Basse, var vi ikke i tvivl om, at det ville vi fortsætte med de fortløbende nytårsperioder. Og med god effekt. Basse er siden vi startede med Bach markant mere rolig og ligeglad med fyrværkeriet og hviler mere i sig selv. Faktisk har vi haft så meget glæde af det, at vi efterfølgende har brugt medicinen i andre vanskelige perioder, hvilket har taget toppen af stressniveauet hos Basse. Det gode ved Bach blomstermedicin er, at Biana aldrig udleverer standardblandinger til hundene men i stedet blander flaskerne, så de er specialdesignede til den enkelte hund. Jeg vil klart anbefale andre hundeejere at give Bach en chance enten som selvstændig behandling eller som støttebehandling til træning og adfærdsterapi.

- Lene Kristiansen, Dyreadfærdsterapeut


Vi har været så heldige at få lov til at afprøve Bach på vores hund, Tusse. Hund er en blandingshund mellem en Dansk/Svensk gårdhund og en Hønsehund. Jordens dejligste lille hund på snart 6 år.
Hun havde det problem, at hun rystede utroligt meget når det var ting der gjorde hende bange, nervøs eller bare meget anspændt. Det kunne f.eks. være når hun kunne mærke vi skulle til at gå eller hvis der blev talt lidt højt i forbindelse med leg. Hun var rigtig rigtig nervøs nytårsaften, og når jægerne skød når vi var ude at gå, ville hun ikke gå videre, men vendte om og ville hjem.
Vi prøvede Bach-dråberne i en måneds tid og det har virkelig gjort underværker. Nu ryster hun næsten aldrig mere og hun kan holde nytårsaften ud, hun skælder mere ud på alt det larm. Jægerne må gerne skyde, hun er ikke glad ved situationen, men det er ok. Så vi kan varmt anbefale at prøve Bach, da vores Tusse-hund er i balance og nu er en glad og selvsikker lille hund.

- Tina Bynk
 
 
Vi har brugt Bach Blomsterremedier til vores hanhund Oscar, en Coton de Tulear på 3 år, fordi han var angst for andre hunde, og derfor gøede meget og gjorde udfald mod de hunde, vi mødte på gåture og til hundetræning. Han har fået Bach-dråberne samtidig med at vi har trænet at møde andre hunde, og der er sket en stor forandring med ham! Nu vil han gerne hilse på mange af de hunde, vi møder, og til hundetræning er han også blevet meget mere rolig.
 
- Fam. Brasch Egeberg
 

Kurser/foredrag

Jeg tror jeg taler for alle når jeg siger, at det var en helt igennem fantastisk dag med Dogparkour-undervisning. Din måde at undervise på ligger fuldstændig i tråd med vores og du faldt fuldstændig ind i gruppen med det samme.
Tusind tusind tak for en meget lærerig dag for både hunde og mennesker. Jeg ved i hvertfald at jeg selv fik en hel del aha oplevelser med mine egne hunde. Bare det at se, at Beana turde lidt mere efter et par forsøg og at se ham arbejde med de små muskler var en stor oplevelse. At Kiivah er en springer, var jeg ikke i tvivl om, men at hun alligevel kunne stå så sikkert på tønden troede jeg ikke.

- Trine Sørensen, hundetræner i Ledøje-Smørum hundeklub
Center for Dyrevelfærd | 4173 Fjenneslev - Sjælland | Tlf.: 30 24 06 25 | centerfordyrevelfaerd@gmail.com