Bach Blomsterremedier

 
Jeg er uddannet Bach terapeut med speciale i dyr; og har arbejdet professionelt med remedierne siden 2011. Jeg bruger ofte Bach Blomsterremedier som et supplement til adfærdsbehandling og træning, da remedierne har vist sig at have en gavnlig virkning på en række adfærdsproblemer såsom:
  • Angst, eks. angst for mennesker, artsfæller eller høje lyde og fyrværkeri
  • Hyperaktiv adfærd
  • Stressadfærd
  • Aggressiv adfærd overfor mennesker eller artsfæller
  • Alene hjemme-problemer
Herudover kan remedierne også hjælpe dyr, der har allergier, og dyr, der har været udsat for traumatiske oplevelser og chok.
 
Hvad er Bach Blomsterremedier?
 
Bach Blomsterremedier er naturmedicin og består af 38 forskellige remedier, hvoraf de 37 er udtræk fra forskellige blomster og et er fra en kilde. Herudover findes der et nødhjælpsremedie, der er sammensat af fem remedier. Remedierne har hver især en afbalancerende effekt på hvert sit aspekt af psyken.
 
Det var Dr. Edward Bach, engelsk læge og homøopat, der i 1930'erne satte sig for at finde et alternativ til datidens behandlingsmetoder; med den vision at finde en helbredelsesmetode, der var naturlig og helt fri for bivirkninger. Hans holdning var, at det er indre konflikter mellem vores personlighed og psyke, der gør os syge. Derfor eksperimenterede han med udtræk fra forskellige blomster, som han fandt ud af havde en gavnlig virkning på menneskers psyke og som genoprettede balancen og skabte harmoni mellem krop og sjæl. Denne helbredelsesmetode virker både på mennesker og dyr, og er almindeligt anerkendt i både Danmark, England og resten af verden.
 
Hvordan virker Bach Blomsterremedier?
 
Remedierne virker ved, at de afbalancerer de sindsmæssige årsager til adfærdsproblemet. Det vil sige, at en eksempelvis meget angst hund, der behandles med den rette kombination af Bach remedier, oftest vil  føle sig mindre angst og dermed mere modig. Der er skabt balance mellem angst og mod, og hunden vil derfor udvise en mere harmonisk adfærd i de situationer, hvor den før reagerede med udpræget angstadfærd.
Remedierne har i 2006 bestået en dobbelt blindtest og har en beviselig høj virkningsprocent på 70 %. Klik her for at læse rapporten (30 siders pdf-fil).
 
Hvordan bruges Bach Blomsterremedier?
 
Remedierne indtages oralt i form af dråber i væske eller på godbidder og er fuldstændigt uskadelige for både mennesker og dyr. Dråberne kan gives samtidig med al anden medicin, og der har aldrig været rapporteret bivirkninger ved brugen af remedierne hos hverken mennesker eller dyr. 
 
Jeg anbefaler, at Bach remedierne bruges i kombination med adfærdsbehandling og træning, da ydre påvirkninger og omstændigheder i dyrets omgivelser kan være med til at skabe adfærdsproblemet.
 
Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan Bach Blomsterremedier kan være med til at afhjælpe dit dyrs adfærdsproblemer, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. 
 
En behandlingsflaske blandet personligt til dit dyr koster 150 kr. + 30 kr. i forsendelse.
Center for Dyrevelfærd | 4173 Fjenneslev - Sjælland | Tlf.: 30 24 06 25 | centerfordyrevelfaerd@gmail.com